<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3177832754507810153\x26blogName\x3dZaman%C4%B1n+Ahileri\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ahiler.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ahiler.blogspot.com/\x26vt\x3d-2171230927476055672', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Sitemiz 2008 Eylül ayından itibaren KAİNATAMEKTUP.com adresinden hizmet vermektedir.
Zaman zaman buraya da kayıt girilmektedir.

<$BlogDateHeade2/20/2008

<$BlogItemBody$

Selamun Aleyküm
Bu kurmayı düşündüğünüz adı geçen dernek ne durumda? Eğer ankarada
şubesi mevcutsa iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?

Allah a emanet olun

Selam ve Dua ile....

***************************

Aleyküm Selam
Dernek icraat olarak faaliyette, fakat resmi kuruluşu yapılmadı. Konya dışı şube oluşumu daha uzun bir süreç olacak. Fakat bizimle aynı hedeflere ulaşmak isteyenlerle İnternetten sürekli alışveriş halinde bulunmak istiyoruz. Sizde internet yoluyla bizimle iletişim halinde bulunabilirsiniz. Katkı ve isteklerinizi iletebilirsiniz.

İki hedefimiz var kaliteli işveren (Sitemizin Ahiler bölümü bunu hedeflemektedir.) ve kaliteli çalışan (Meslek Bölümü çalışanlara yöneliktir.) sayısını çoğaltmak. Geleneğimizden aldığımız kuvvetle ahlak kurallarını sürekli hatırlatmak.

Günümüzde iki sorun her geçen gün biraz daha büyümektedir;
1- Alış-Veriş güvenilirliği.
“Dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.” Cümlesinden hareketle güvenerek alışveriş yaptığımız yerleri tanıtacağız.

2- İşsizlik sorunu.
Karmaşık ve çok bilinmeyenli denklem. Bütününü çözmek çok zor. Fakat çözüme herkes kendince katkı sağlarsa denklemin bir bilinmeyeni çözüm bulabilir.
/div>
id="comments">

<$I18NNumCommen0 Yorum
<$CommentPager$ <$BlogItemCreatYorum Gönder

<$BlogItemFeedLKaydol: Kayıt Yorumları [Atom]gItemCommegItemBackliass="comment-timestamp"> &lhttp://ahiler.blogspot.com/8NHome$> nd #comments -->